1978 Pontiac Trans AM "Bandit" - Ferdig restaurert Mai 2009.

Dette er hva kjøper i Norge opplyser etter at bilen er motatt i Mai 2009:

Hei !
Dette er et flott arbeide, og jeg vil når jeg kommer hjem til helgen ta bilde av meg sammen med "blackie" (78 pontiac Trans AM bandit) og skrive noen ord og sende til deg, har vist bilen til mange i Fyresdal og vist bilder på arbeidsplassen her i Oslo. Jeg fortalt om hvordan vi har samarbeidet på prosjektet. Det er veldig mange som ikke har sett denne muligheten , men har hatt en drøm å kunne det. Du kan bruke meg som referanse på hjemmesiden!

MVH
Leifur

 

Alt arbeid som har blitt utført på denne Trans AM'en er professjonelt utført og nøye overvåket av vår Svenske partner i LA. Alt arbeid er også utført etter kjøpers ønske og i samarbeid med kjøper.

Spør oss om du ønsker at vi skal gjøre en restaurasjon for deg!!

tilbake til hovedside

 

Vi kalte bilen for "Goldie"i utgangspunktet. Nå har "hun" blitt omdøpt til "Blackie" :-) Snart skal alle "Bandit" decaler/emblem på plass. Intet er overlatt til tilfeldighetene på denne bilen som blir restaurert etter "skandinaviske" normer.

Det nærmer seg slutten på et prosjekt og snart vil denne Trans AM'en bli sendt til en lykkelig eier i Norge. Decal kit mangler på bilder. Dette vil bli montert innen kort tid. Som nevnt, dette blir en av Norges flotteste Trans AM'er! om ikke den flotteste! Alt er gjort på bilen! Vi kan restaurering og bilen er restaurert etter "skandinaviske" normer! flere bilder kommer! Følg med!

Ferdigstillelse av interiør i sort skinn som selvfølgelig matcher bilens sorte lakk!

Klargjøring for påsettelse av "bandit" decaler. Ørnen skal på plass! Resultatet ser man!

Pr. 12 oktober, så gjenstår det kun noen detaljer før denne flotte og totalrestaurerte "Bandit'en" er på vei til en lykkelig eier i Norge! Vi gleder oss på kundens vegne.


Endelig er tiden inne for skiping! bilen klargjøres og det påfylles frostvæske.

Her står "blackie" og venter på transport.

Og her kommer transporten, en regntung dag i Los Angeles området.

Der reiser "blackie" på vei til sin nye eier i Norge!

 

tilbake til hovedside